Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από ένα χρόνο σχέσης [pics]

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1«Γυναίκα χωρίς όνομα» και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και με το γοητευτικό παρουσιαστικό του. Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστρια του,Ντόρα Μακρυγιάννη, με εκείνον να τα διαψεύδει κατηγορηματικά λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι.

Ο γοητευτικός ηθοποιός εδώ και ένα περίπου χρόνο διατηρούσε σχέση με την όμορφη χορεύτρια Χριστιάνα Κοσιάρη. Οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους από την αρχή του ειδυλλίου τους και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια επισκέπτονταν κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Real” και της Κορίνας Μανταγάρη, εδώ και λίγες εβδομάδας το ζευγάρι δεν είναι μαζί και ο λόγος δεν είναι απλή ασυμφωνία χαρακτήρων.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η αιτία του χωρισμού τους ήταν το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους και τάραξε τις ισορροπίες τους κλονίζοντας φυσικά και την εμπιστοσύνη που υπήρχε στη σχέση.

Οι δυο τους σε μια παλιότερη έξοδο!

Read More

And More