Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί είναι μαζί έξι χρόνια και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Μένη Κωνσταντινίδου και Κίμων Φιορέτος είναι full in love! Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια και παραμένει πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ. Οι δύο ηθοποιοί κρατούν χαμηλούς τόνους, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και δεν θέλησαν ποτέ να βγάλουν τη σχέση τους προς τα έξω.

Η Μένη, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από την ταινία Straight Story και την επιτυχημένη σειρά Κάτω Παρτάλι και ο επίσης ηθοποιός, με πολλές συμμετοχές στο θέατρο δεν είναι μαζί μόνο στην ζωή, αλλά έχουν συνεργαστεί και στον κινηματογράφο και, συγκεκριμένα, στην ταινία μικρού μήκους, Loop.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι, σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του, στο Mayor στο Κολωνάκι. Η Μένη και ο Κίμων δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και τα καυτά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δες τις φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο του ζευγαριού:

Η Μένη Κωνσταντινίδου συμμετέχει στην θεατρική παράσταση Toc Toc, σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου, στο θέατρο Ήβη, ενώ ο Κίμων Φιορέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο “Σε μια μέρα”, στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Read More

And More