Γνωστός Έλληνας δηλώνει: “Καλύτερα χωρίς δουλειά, παρά να πάω στο The Bachelor”

Στην κάμερα της εκπομπής το “Πρωινό” μίλησε ο Ηλίας Γκότσης με αφορμή το εκ νέου κλείσιμο των γυμναστηρίων λόγω κορονοϊου.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του reality επιβίωσης μίλησε για το πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να σταθούν δίπλα στον κόσμο που έχει ανάγκη την άθληση.

«Τα γυμναστήρια κλείνουν για δεύτερη φορά. Απαγορεύονται τα γκρουπ γυμναστικής σε εξωτερικό χώρο, επιτρέπεται μόνο ατομικά. Θα κάνουμε καθημερινά βιντεάκια από τη σελίδα του γυμναστηρίου αλλά και την προσωπική μας για να κάνει γυμναστική ο κόσμος» είπε.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για να είναι ο The Bachelor, πριν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναλάβει τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό ρόλο, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ πρόταση για να είμαι ο Έλληνας Bachelor. Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα/Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά να κάνω τον Bachelor. Τα ριάλιτι νέας γενιάς έχουν ξεφύγει λίγο… Τώρα υπάρχει απεριόριστη αθυροστομία και μια ευκολία στον τρόπο που εκφράζονται οι παίκτες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη επιστροφή του Survivor ενώ πήρε θέση και για το αν προτιμά τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή τον Γιώργο Λιανό στη θέση της παρουσίασης.

Read More

And More