Γνωστός Έλληνας έκανε μπάνιο στη θάλασσα αψηφώντας τη βροχή και το κρύο της ημέρας! (video)

Γνωστός Έλληνας έκανε μπάνιο στη θάλασσα αψηφώντας τη βροχή και το κρύο της ημέρας! (video) | tlife.gr

Ο Γιώργος Μανίκας είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Μάλιστα, ως… «χαζομπαμπάς» που είναι, στις περισσότερες αναρτήσεις που κάνει το μοντέλο και παρουσιαστής έχουν πρωταγωνιστή τον γιο του, Άγγελο Ιωάννη, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος φόρεσε το μαγιό του και αψηφώντας την κακοκαιρία που έχει πλήξει από χθες την Αττική, βρέθηκε στην παραλία της Γλυφάδας, όπου έκανε τις βουτιές του. Παρά την πτώση της θερμοκρασίας και τη έντονη βροχόπτωση, λοιπόν, απόλαυσε το νερό της θάλασσας και απέδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι αρκετά θαρραλέος.

Φτάνοντας στην πλαζ, ο ίδιος δημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σας και πάλι! Επειδή είναι από τις τελευταίες μέρες που θα κάνει κρύο πολύ, εγώ θέλω να το απολαύσω. Έρχεται καλός καιρός κι εμένα μου αρέσει το κρύο. Ήθελα να κάνω μια βουτιά γιατί που θα ξαναβρούμε κακό καιρό; Έρχεται καλοκαίρι…».

Σ’ αυτό που ακολούθησε, όμως, τον είδαμε μόνο να τρέχει για να μπει στο νερό και να βουτάει ενθουσιασμένος, εντυπωσιάζοντας παράλληλα με το καλογυμνασμένο κορμί του, το οποίο σίγουρα ζηλεύουν πολλοί άντρες.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more