Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Έναν χρόνο μετά τον «γολγοθά» που έζησε μαζί με τον σύζυγό του, ο Χάρης Τζωρτζάκης χαμογελά ξανά! Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του, Έφη Κόντα εδώ και μερικές ώρες κρατούν στα χέρια τους τη νεογέννητη κόρη τους και όπως καταλαβαίνεις πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου ανακοίνωσε στον κόσμο τον ερχομό της μικρής.

Να σου θυμίσουμε πως πριν έναν χρόνο, ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, όταν αποκάλυψε πως το μωρό που κυοφορούσε η γυναίκα του γεννήθηκε νεκρό και σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνος και η σύζυγός του αντίκρισαν το πιο σκληρό πρόσωπο της γραφειοκρατίας, περιγράφοντας τις σοβαρές ελλείψεις του νοσοκομείου και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν σε μία τόσο τραγική στιγμή στη ζωή τους.

Όμως, το ζευγάρι έχει αφήσει πλέον τις άσχημες αυτές στιγμές πίσω του και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την ευτυχία που βιώνει με τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Read More

And More