Γνωστός Έλληνας ποζάρει με φούξια γούνα και γυαλιά, τρολάροντας μοναδικά τον Snik!

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Power Of Love. Μέσα στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ γνωρίστηκε με την Κυριακή Τσανικίδη, με την οποία ήρθαν γρήγορα κοντά και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και full in love, αποτελώντας πια το μοναδικό ζευγάρι που δημιουργήθηκε στο σπίτι της Κωνσταντινούπολης και άντεξε στον χρόνο. Τα δύο νεαρά παιδιά ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και αρκετό καιρό, ενώ βλέπουν την όμορφη σχέση που έχουν να πηγαίνει συνεχώς από το καλό στο καλύτερο.

Ο Σωκράτης, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μοιράζεται καθημερινά με τους followers τους φωτογραφίες και βίντεο από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ζωή του. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού με τον δικό του τρόπο… τρόλαρε τον Snik για την εμφάνισή του στο Μιλάνο, που συζητήθηκε πολύ έντονα πριν μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα, πόζαρε φορώντας μια φούξια γούνα, γυαλιά ηλίου στο ίδιο χρώμα και ένα μεγάλο κόσμημα στο λαιμό, αντιγράφοντας πιστά το look του γνωστού ράπερ. «Όταν κοιμάσαι ορθιος το πρωί κ από την βιασύνη σου να φύγεις για δουλειά μπερδεύεις την ντουλάπα σου με την ντουλάπα της γυναίκας σου… thug life… sorry Snik…», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes από τους followers του να πέφτουν… βροχή.

Εμείς γελάσαμε πολύ! Εσύ;

Read More

And More