Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Δέχτηκα πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκα γιατί με ήθελαν ξυρισμένο” Βίντεο

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού ΚατσούληΣτην Φωλιά των ΚουΚου” και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μυλωνάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην αμερικανική ταινία “The Lost Daughter“, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βρίσκεται και η διάσημη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Olivia Colman

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς ανέφερε αρχικά στον τρόπο που πήρε το ρόλο του στην χολιγουντιανή ταινία: “Η προσέγγιση έγινε από το Μάκη Γαζή, ο οποίος είναι casting director. Πήγα έκανα ένα δοκιμαστικό με το βίντεο και μετά με διαλέξανε. Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία για μένα, ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ. Γνώρισα ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους θαυμάζω. Ήταν πολύ ζεστοί και φιλικοί”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε πέντε φορές το τεστ κορονοϊού και έμεινε τρεις μέρες σε καραντίνα, προκειμένου να μπορέσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία, ενώ μίλησε και για το ρόλο του. “Εγώ παίζω έναν καθηγητή λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο και οι σκηνές που έχω είναι με την πρωταγωνίστρια όταν είναι νέα, γιατί παίζουν δύο ηθοποιοί τον συγκεκριμένο ρόλο”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς παραδέχτηκε ότι δέχτηκε πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”, όμως την αρνήθηκε για να παίξει στην αμερικανική ταινία. “Δέχτηκα μία πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν μπορούσα να την κάνω διότι έπρεπε να είμαι ξυρισμένος και στις Σπέτσες με ήθελαν με γένια. Έτσι επέλεξα την ταινία”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More