Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Παραλίγο να χάσω την γυναίκα και το παιδί μου!”

Για το άγνωστο δράμα που πέρασε όταν η γυναίκα του, λόγω κάποιον επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της κινδύνευσε να χάσει το παιδί τους, αλλά και τη ζωή της μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε.
“Βιώσαμε μια πολύ δύσκολη φάση στη διάρκεια του τοκετού. Το παιδί ουσιαστικά αυτοκτονούσε, γιατί πάταγε από μόνο του τον ομφάλιο λώρο και δεν αιματωνόταν το κορμάκι του. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Ημασταν πολύ κοντά στο να το χάσουμε. Να το πω αλλιώς… Σώθηκε γιατί αυτό συνέβη μέσα στο μαιευτήριο. Αν ήμασταν στα προηγούμενα φανάρια και δεν είχαμε φτάσει εκεί, θα είχαμε χάσει το παιδί. Αν είχαμε καθυστερήσει δύο λεπτά, θα έφευγε”, δήλωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης στην “Espresso” της Κυριακής.
Για το πώς ένιωσε εκείνη τη στιγμή, δήλωσε: “Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εμπαινε σε κίνδυνο και η ζωή της γυναίκας μου. Σκεφτόμουν ότι είχα άλλο ένα παιδί που με περίμενε στο σπίτι, πώς θα ήταν η επόμενη ημέρα και φυσικά το μόνο που παρακαλούσα ήταν να σωθούν το μωράκι και η σύζυγός μου”.

Στην ερώτηση αν φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού και της γυναίκας του, εξομολογήθηκε: “Φοβήθηκα για τη ζωή και των δύο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Όταν περάσεις κάτι τέτοιο, εκπαιδεύεσαι και βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι. Εγώ το μωρό αυτό το λέω “τυχερούλι”…” και πρόσθεσε πως μετά τη γέννηση του μωρού ξέσπασε.
“Βασικά, μου έδειξαν το μωρό και έτρεμα να δω τι γίνεται με τη σύζυγό μου, γιατί πήρε πολύ γρήγορα πολύ μεγάλη δόση νάρκωσης. Ηταν επείγον περιστατικό. Ο γιατρός και μαιευτήρας μας ήταν πάνω στο φορείο με το οποίο πήγαιναν τη γυναίκα μου στο χειρουργείο. Δεν κατέβηκε καν”.

Read More

And More