GNTM 2: Η παίκτρια με την αλωπεκία συγκίνησε τους κριτές [video]

Το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ο δεύτερος κύκλος του GNTM έκανε πρεμιέρα στο STAR. Στο πρώτο επεισόδιο, μεταξύ άλλων κοριτσιών, είδαμε μία νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, η οποία μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση συγκίνησε με την ιστορία της. Ο λόγος για την 21χρονη Λυδία Κατσανικάκη, η οποία δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό. Το νεαρό μοντέλο έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια, όπως εξομολογήθηκε.

«Αρχικά φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα αλλά μετά από πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα. Μετά από δυο χρόνια τις έβγαλα τις περούκες και αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είναι!» είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον».

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με τη ιστορία της Λυδίας και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας», ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της επεσήμανε ότι έχει ένα πολύ σέξι κορμί. Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μπράβο της!

Read More

And More