GNTM: Άννα – Μαρία, Κάτια και Κέισι! Όλα όσα δεν ξέρεις για τις 3 φιναλίστ του τελικού!

Μετά από 3 μήνες αγωνίας, ανατροπών και ίντριγκας φθάνουμε στο μεγάλο τελικό του GNTM 2. Οι κριτές του reality ομορφιάς Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός ετοιμάζονται απόψε να πάρουν για τελευταία φόρα (για φέτος) τις θέσεις τους στην επιτροπή και μέσα από τρεις απαιτητικές δοκιμασίες να αναδείξουν τo φετινό Greece’s Next Top Model!

Μετά από 7.000 συμμετοχές, 400 κορίτσια που πέρασαν από τις auditions, 70 υποψήφιες που πήγαν στο bootcamp και 24 κορίτσια που πέρασαν τελικά στο σπίτι του GNTM, τρεις είναι αυτές που ξεχώρισαν και διεκδικούν το μεγάλο τίτλο στον τελικό, μαζί με τα 50.000 ευρώ, το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο, το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόδας, αλλά και ένα ακόμη έπαθλο – έκπληξη, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Τα κορίτσια που έφθασαν στον τελικό είναι Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Κέισι Μίζιου, και η Κάτια Ταραμπάνκο!

Μπες εδώ και ψήφισε με τους συντάκτες του TLIFE ποια θέλεις να είναι η μεγάλη νικήτρια!

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Η Άννα – Μαρία είναι 18 χρονών και μόλις τελείωσε το σχολείο. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Παίζει πιάνο από 7 χρονών. Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα.

Ανήκει τον τελευταίο καιρό σε πρακτορείο, όπου και ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Έχει κάνει πασαρέλες και φωτογραφίσεις.

Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη.

 

Motto: Ένας στόχος τη φορά.

Η Άννα Μαρία που ανακηρύχτηκε ως το Bratis’ girl στο παιχνίδι και έχει μεγάλη αδυναμία στον κριτή Άγγελο Μπράτη, έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις και έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία φυσικά στη δοκιμασία στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά φορώντας τη δημιουργία του Άγγελου Μπράτη, αλλά και στις δοκιμασίες με την «Κοκκινοσκουφίτσα», και τη φωτογράφηση στο Μιλάνο!

Κέισι Μίζιου

Η Κέισι είναι 24 χρονών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική.

Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Έτσι, σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων.

Σε δέκα χρόνια από τώρα, ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη.

Motto: Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις.

Η Κέισι σίγουρα είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο GNTM 2 και ένα από τα πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για τη δυναμική και την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο της. Από τις πρώτες δοκιμασίες που ξεχώρισε ήταν αυτή με το ντους στο πούλμαν στους δρόμους της Αθήνας, όπου κέρδισε και την πρώτη καλύτερη φωτογραφία. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα πτηνά, το διαφημιστικό με τις δημιουργίες των Celebrity Skin (που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο) και φυσικά η εκρηκτική εμφάνιση στη φωτογράφηση του ημιτελικού με τη Formula 1.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια είναι 22χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή.

Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ.

Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue.

 

Motto: Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των FF που σχολιάστηκε πολύ, αλλά κατάφερε να φθάσει στο μεγάλο τελικό. Η Κάτια από την αρχή δήλωσε πως θέλει να κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και μόνος στόχος της ήταν να διώξει όσο περισσότερα κορίτσια γινόταν μέχρι να φθάσει στον τελικό. Όσο για την επίδοσή της στο παιχνίδι, η Κάτια έχει καταφέρει να φέρει υπέρ της κάθε advantage στις δοκιμασίες, και να εκμεταλλευτεί προς όφελός της, ακόμη και τους περιορισμούς στις δοκιμασίες, όπως έγινε στη φωτογράφηση με haute couture και ψηλοτάκουνα στην μπουλντόζα, όπου κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία. Ακόμη, η Κάτια είχε τις καλύτερες φωτογραφίες στις δοκιμασίες: «social media ambassadors» και Hanging Fashion!

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο τα τρία καλλίγραμμα κορίτσια κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης. Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις διαγωνιζόμενες, φορώντας πανάκριβα κοσμήματα, ποζάρουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στη δεύτερη φορούν τα καλά τους για να δώσουν το καλύτερο κλικ στον Δημήτρη Σκουλό ως προσκεκλημένες σε πάρτι, μαζί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τις περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η παραγωγή προσκάλεσε τους συντρόφους των φιναλίστ για μια ρομαντική φωτογράφιση με φόντο την Ακρόπολη.

Τέλος, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ψηφοφορία του κοινού, που θα γίνει μέσω του my.star.gr. Η όλη διαδικασία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, οπότε θα βγει στον αέρα το live μέρος του τελικού, αφού μέχρι εκείνη την ώρα (21.00 – 24.00) θα προβάλλεται σε μαγνητοσκόπηση το κομμάτι των δοκιμασιών με τις επιδόσεις των κοριτσιών σε κάθε σετ και την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις δύο φωτογραφίσεις από πλευράς των τεσσάρων κριτών. Θα εξαιρεθεί η βαθμολογία για την τελευταία δοκιμασία, η οποία θα ανακοινωθεί live μαζί με τα ποσοστά που θα δώσει το κοινό, το οποίο θα ψηφίζει μπαίνοντας στη συγκεκριμένη διεύθυνση μέσα από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

Read More

And More