GNTM: Αποχώρησε η Ασημίνα Χαρίτου – Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Ταραμπάνκο [video]

Το βράδυ της Δευτέρας, τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model κλήθηκαν να μεταμορφωθούν στη δοκιμασία αποχώρησης σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ. Οι πόζες στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου μόνο με εσώρουχα, σε τόσο στενή επαφή με έναν άντρα μοντέλο και με βασικό ζητούμενο την αθωότητα, δυσκόλεψαν ακόμα και κορίτσια, τα οποία έχουν εκθειαστεί για τον επαγγελματισμό τους.

Οι top 11 δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του photo shooting, με τον Δημήτρη Σκουλό, την Έλενα Χριστοπούλου και την Ζενεβιέβ Μαζαρί να τους δίνουν συνεχώς συμβουλές και οδηγίες για το ύφος τους. Τα τρία κορίτσια που δεν έβγαλαν μια καλή λήψη ήταν η Χαρά Παππά, η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ασημίνα Χαρίτου, με την τελευταία να αποχωρεί τελικά από το GNTM.

Στο άκουσμα το ονόματός της, η κολλητή της από τις FF, Κάτια Ταραμπάνκο ξέσπασε σε λυγμούς και άρχισε να φωνάζει. Το ίδιο συνέβη και με την Άννα Χατζή, η οποία βέβαια ήταν πιο ψύχραιμη. Πλέον, οι FF να αποδεκατίστηκαν, καθώς μόνο δύο κορίτσια έχουν απομείνει στην ομάδα τους.

Δες το βίντεο της αποχώρησης:

Η Ασημίνα Χαρίτου αποχώρησε μια ανάσα πριν από τις top 10!

Read More

And More