GNTM: Αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου – Στον τελικό Άννα Μαρία, Κέισι και Κάτια!

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε την τελευταία αποχώρηση και την ανάδειξη της τελικής τριάδας του reality μόδας.

Η Μαρία, η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι ήταν τα τέσσερα καλύτερα μοντέλα του παιχνιδιού, Ωστόσο, η τελευταία διπλή φωτογραφική δοκιμασία άφησε μία διαγωνιζόμενη εκτός τελικού.

Στον ημιτελικό η καλύτερη φωτογραφία άνηκε στην Κέισι, η οποία έτσι πέρασε πρώτη στον τελικό. Η παίκτρια είπε στη Βίκυ Καγιά ότι δεν το περίμενε να φτάσει στην τελική τριάδα. Ακολούθησε η Κάτια, η οποία φανερά ανακουφισμένη δήλωσε: «Αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου».

Τελευταίες έμειναν η Μαρία και η Άννα Μαρία, με την Άννα Μαρία να παίρνει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Πέμπτης και τη Μαρία να αποχωρεί.

Σύσσωμη η κριτική επιτροπή αγκάλιασαν και είπαν «μπράβο» στη Μαρία για την πορεία της και τα όσα κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες. «Ήταν τίμιο που έφυγα λόγω λαθών στη φωτογραφία» σχολίασε η Μαρία. Μάλιστα, φεύγοντας έκανε και μία μικρή πασαρέλα για τα κορίτσια που πέρασαν στον τελικό.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More