GNTM: Αυτή είναι η νέα «πεντάδα της φωτιάς» – Η κλίκα των FF στο ριάλιτι!

Το GNTM έχει ξεκινήσει δυναμικά και τη φετινή σεζόν και ήδη ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια τα κορίτσια… που θα μας απασχολήσουν, που θα βγάλουν μια ίντριγκα παραπάνω, που θα αφήσουν το «βιτριολικό» τους χιούμορ και τις ατάκες τους να γίνουν meme στα social media! Αυτές οι κοπέλες που μπαίνουν στο GNTM «διαβασμένες» και έρχονται να συναγωνιστούν την περσινή «τριάδα της φωτιάς».

Ο λόγος για τις φετινές FF που απαρτίζονται από τις: Μαρτίνα, Κάτια, Ασημίνα, Σουζάνα και  Άννα. Τα κορίτσια αυτά αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και να γίνουν η φετινή «κλίκα» του παιχνιδιού, μην μπαίνοντας στον κόπο να κρύψουν τις διαθέσεις τους, κάνοντας σχόλια ιδιαίτερα καυστικά και προσβλητικά για όσες δεν ανήκουν στην «ομάδα» τους.

Όσο για το περιβόητο FF; Είναι όνομα που έδωσαν μόνα τους τα πέντε κορίτσια στην ομάδα τους κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν τι σημαίνει! Με την Πόπη πολύ εύστοχα να αναφέρει πως είναι η συντομογραφία του Final Five (τελική πεντάδα).

Ποιες είναι όμως οι FF;

Ασημίνα Χαρίτου

Η Ασημίνα γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων ενώ έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση για 14 χρόνια. Τώρα αθλείται κάνοντας crossfit. Στα 19 της, ενώ δούλευε σε κατάστημα με ρούχα, μια scouter της προτείνει να ασχοληθεί με το modelling.  Έτσι υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο, αλλά εγκαταλείπει τον χώρο μετά από 2 μήνες: «Απογοητεύτηκα, που δεν έπαιρνα δουλειές και μου έλεγαν να αδυνατίσω». Τώρα εργάζεται στον τομέα πωλήσεων σε εταιρεία εμπορίας τροφίμων και δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τον χώρο της μόδας. Ονειρεύεται να κάνει δική της συλλογή με ρούχα.

Κάτια Ταραμπανκό

Η Κάτια είναι 22χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ. Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue.

Souzana Kuol (Σουζάνα Κουόλ)

 

H Σουζάνα είναι 19 χρονών και κατάγεται από το Σουδάν και τη Νιγηρία. Της αρέσουν οι οικονομικές επιστήμες και την ενδιαφέρει η πιθανότητα να ασχοληθεί με αυτές στο μέλλον. Έχει πάρει πολλά χρυσά μετάλλια στον στίβο, αφού τρέχει στα 100 και 200 μέτρα με εμπόδια, αλλά κάνει και άλμα εις μήκος. Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ έπαιρνε μέρος σε fashion show ιδιωτικής σχολής, την ανακάλυψε ο Βρεττός Βρεττάκος κι έτσι ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο. Στην πρώτη της μάλιστα φωτογράφιση πόζαρε με ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη  για τη βρετανική Vogue. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές και έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες. Ονειρεύεται να γίνει μια δεύτερη Naomi Campbell.

Άννα Χατζή

Η Άννα είναι 19 χρονών και σπουδάζει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική. Σκοπεύει να κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία, με την οποία και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά. Υπήρξε εθελόντρια σε ένα Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, το οποίο στοχεύει στην έμπρακτη ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου. Έκανε τέσσερα χρόνια πόλο. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά μόνο μερικούς μήνες, έχει όμως ήδη λάβει μέρος σε πέντε fashion shows. Το μεγαλύτερό της όνειρο είναι να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret.

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ

Η Μαρτίνα είναι 23 ετών και κατάγεται από την Ουκρανία. Μεγάλωσε στο Ρίο της Πάτρας και λατρεύει να κάνει ποδήλατο. Η άλλη μεγάλη της αγάπη είναι τα ταξίδια, με πιο αγαπημένο προορισμό την Κούβα. Μόλις βγει από το GNTM σχεδιάζει να επισκεφθεί το Μπαλί αλλά και να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Με το modelling δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, αγαπά όμως τον χώρο της μόδας καθώς από τα 18 εργάζεται σε εταιρεία χονδρικής με γυναικεία ρούχα. Ονειρεύεται να περπατήσει για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας.

Read More

And More