GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε [video]

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model κλήθηκαν να ισορροπήσουν πάνω σε μια ξύλινη κατασκευή, δείχνοντας μας την πιο ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα τους. Τα επίδοξα μοντέλα φόρεσαν μοναδικές δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη με φόντο τα μπλε νερά της θάλασσας. Οι 19 υποψήφιες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με τα κλάματα και τις εντάσεις να μην λείπουν ούτε από αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης από το GNTM.

Οι κοπέλες που δεν κατάφεραν να μπουν στο concept της φωτογράφησης και να το υπηρετήσουν με συνέπεια ήταν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση. “Από τη σημερινή και μόνο φωτογραφία και όχι όπως πήγατε χθες, προχθές… δυστυχώς έχω μία φωτογραφία στα χέρια μου και αυτή είναι της Γκλόρια”, ανέφερε η Βίκυ Καγιά με την Γκλόρια να ξεσπάει σε δάκρυα χαράς!

Η 21χρονη σγουρομάλλα με καταγωγή από τη Μήλο έκρινε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αφού η φωτογραφία της Γκλόριας ήταν καλύτερη. Νιώθοντας ευγνώμων για όλα όσα έζησε, η Ιωάννα Κυρίτση αποχαιρέτησε το σπίτι του GNTM!

Δες το βίντεο:

Η Ιωάννα αποχαιρέτησε τους κριτές και τα κορίτσια με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Read More

And More