GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της τραγουδίστριας Αργυρώς Μαγγλάρη που αποχώρησε από το reality! [pics]

Η Αργυρώ Μαγγλάρη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου. Η 25χρονη καλλονή, που έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωτογραφία της και έτσι ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου.

Το βράδυ της Τρίτης, η όμορφη τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της Ηρακλή Ανδρονικίδη αποδέχτηκαν την πρόσκληση του γνωστού pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη και έδωσαν το παρών σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν και οι δύο στην ίδια σχολή. Μάλιστα, ασχολούνται και οι δύο με μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι και έχουν κάνει ακόμη και group όπου τραγουδούν μαζί!

Η Αργυρώ και ο Ηρακλής μένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο έχουν προτάσεις να κατέβουν στην Αθήνα. Η νεαρή τραγουδίστρια και μοντέλο θέλει να κυνηγήσει μια καριέρα στο modelling αλλά και να ασχοληθεί περαιτέρω με το τραγούδι, πάντα έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Δες φωτογραφίες:

Με τον γνωστό pr manager Νεκτάριο Σκαμνάκη

Read More

And More