GNTM: Έγινε η απόλυτη ανατροπή! Η απόφαση των κριτών που δεν περιμέναμε να ακούσουμε [video]

Το χθεσινoβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model έφερε τα πάνω κάτω στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού μία απόφαση της κριτικής επιτροπής ξάφνιασε τόσο τις διαγωνιζόμενες όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Οι top 9 του GNTM έπρεπε, σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, να αποδείξουν ότι στο δρόμο για τον τίτλο του διαγωνισμού μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας. Έτσι, τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου είτε έρποντας σε λάσπες είτε σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Το κορίτσι που κατάφερε να ξεχωρίσει καθ’όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας για το αθλητικό πνεύμα της στο σετ, σύμφωνα με την άποψη του γυμναστή τους, ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μαζί με την Ίλντα Κρόνη επισκέφτηκαν ινστιτούτο ομορφιάς και έκαναν μασάζ.

Τα τρία κορίτσια που συγκέντρωσαν τις χειρότερες φωτογραφίες, μολονότι προσπάθησαν πολύ μέσα στο σετ, ήταν η Χαρά Παππά, η Ασημίνα Χαρίτου και η Κάτια Ταραμπάνκο. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα κορίτσια πως κανονικά θα έπρεπε να αποχωρήσουν και οι τρεις, ωστόσο, επειδή αυτό παραβλέπει τους κανόνες του παιχνιδιού, θα δοθεί ακόμα μία ευκαιρία και στις τρεις.

Όπως ήταν λογικό, τα κορίτσια που βρέθηκαν στη σέντρα ανακουφίστηκαν πολύ και έτρεξαν συγκινημένες στην αγκαλιά των φίλων τους.

Δες το βίντεο:

Εννέα κορίτσια συνεχίζουν την προσπάθησαν για να γίνουν το επόμενο GNTM!

Read More

And More