GNTM: Έξαλλες η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την επιθετική συμπεριφορά παίκτριας [video]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας στα χέρια τους φίδια. Πρόκειται για μία δύσκολη δοκιμασία, που έκανε τις διαγωνιζόμενες να ξεπεράσουν τα όριά τους, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο σπίτι. Τις καλύτερες φωτογραφίες έβγαλαν η Νίνα Τζιβανίδου και η Σπυρούλα Κάιζερ, με την Νίνα Τζιβανίδου να κερδίζει! Μεταξύ των κοριτσιών που δεν τα πήγαν και τόσο καλά ήταν η Άννα Χατζή. Η 19χρονη φαίνεται να μην βρήκε το σωστό τρόπο να ποζάρει, γεγονός που απογοήτευσε τους κριτές και σχολίασαν το στιγμιότυπο ως μια κακή φωτογραφία.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε στο ξανθό μοντέλο ότι η φωτογραφία του δεν έχει τίποτα, με εκείνη να αντιδρά και να σχολιάζει, ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης δοκίμασε διάφορες πόζες. Τότε η Βίκυ Καγιά είπε: “Είδαμε και την Ασημίνα και την Εμμανουέλα να κάνουν κάτι πάρα πολύ απλό και κάτι πάρα πολύ φανταστικό. Το δικό σου δεν είναι φανταστικό, γιατί δεν ακούς Άννα μου! Παρεξηγείσε, αντιδράς δεν συνεργάζεσαι…”, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συμπληρώνει:

«Το θέμα είναι ότι όσο ειδικά σου μιλάει η Βίκυ, είσαι κάπως αρνητική, είσαι επιθετική, είναι οκ να είσαι περιφανή, αλλά να μάθεις να είσαι ταπεινή και να δέχεσαι τι σου λένε άνθρωποι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Με ύφος δε θα πας πουθενά. Όχι στο show, πουθενά… Αν δεν καταλαβαίνεις το concept έπρεπε να το ρωτήσεις. Ακόμα και να το ρωτήσεις εκατομμύρια φορές, εμείς γι’ αυτό είμαστε εκεί. Η φωτογραφία σου είναι κακή…»

Δες το βίντεο:

Η Άννα ωστόσο κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model!

Read More

And More