GNTM: Έτσι στηρίζει η Μέγκι Ντρίο τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου, μετά την αποχώρησή της!

Η Μέγκι Ντρίο ήταν ίσως η πολυσυζητημένη παίκτρια που πέρασε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Το 25χρονο μοντέλο είχε γίνει viral για τα καυστικά σχόλια στις συμπαίκτριές της, ενώ μαζί με τις κολλητές της, Μικαέλα Φωτιάδη και Εύη Ιωαννίδου, δεν τις άφηναν σε… χλωρό κλαρί.

Πλέον, η νεαρή κοπέλα έχει επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά της και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, προσπαθώντας να αναπληρώσει έτσι τον χαμένο χρόνο. Ωστόσο, δεν έχει χάσει επαφή με τους ανθρώπους που τη στήριξαν κατά τη συμμετοχή της στο GNTM, αφού επικοινωνεί μαζί τους μέσω Instagram.

Μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί το παιχνίδι, στηρίζοντας τα υπόλοιπα δύο μέλη της… “τριάδας της φωτιάς”, που δεν έχουν αποχωρήσει ακόμα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε φωτογράφηση. Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης, ενώ η Βίκυ Καγιά ανακοίνωνε την αποχώρηση της Χριστιάνας Σκούρα, εκείνη έβγαλε φωτογραφία την τηλεόρασή της, τη στιγμή που στο πλάνο εμφανίστηκαν η Εύη και η Μικαέλα.

Το εν λόγω στιγμιότυπο το ανήρτησε στα InstaStories της σχολιάζοντας: “Σας αγαπώ”, αποδεικνύοντας πώς η φιλία τους δεν τελείωσε μετά την έξοδό της από το σπίτι του reality μόδας.

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More