GNTM: H σπόντα της Χαράς για το βάρος της Κωνσταντίνας – Πόσα κιλά έχει πάρει μέσα στο σπίτι; [video]

Το βράδυ της Δευτέρας, ακόμα μία δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης ήρθε να ταράξει την ηρεμία των top 9 που έχουν παραμείνει μέσα στο Greece’s Next Top Model. Η Χαρά Παππά, ως η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε την δυνατότητα να επιλέξει ποιες κοπέλες θα φωτογραφηθούν στις λάσπες και ποιες στην πυραμίδα αναρρίχησης.

Η επιλογή έγινε και έτσι η Κάτια, η Άννα, η Μαρία και η Ίλντα πόζαραν στις λάσπες, ενώ η Χαρά, η Κέισι, η Άννα – Μαρία, η Ασημίνα και η Κωνσταντίνα στην πυραμίδα αναρρίχησης. Η κοπέλα που κατάφερε να ξεχωρίσει για το αθλητικό πνεύμα της μέσα στο σετ ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία κέρδισε τη δοκιμασία και επέλεξε την Ίλντα Κρόνη, προκειμένου να απολαύσουν μαζί ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Όταν έφτασε η ώρα του πλατό και ζητήθηκε από τους κριτές να εξηγήσει τα κριτήρια που διάλεξε τις δοκιμασίες, η Χαρά Παππά ανέφερε: “Μου έκανε το climping πιο αβανταδόρικο και έτσι όσες ήθελα να βοηθήσω τις έβαλα στο climping, ώστε να έχουν μεγαλύτερα ανοίγματα, να φαίνεται το σώμα περισσότερο και έβαλα σε αυτή την κατηγορία και την Κωνσταντίνα, γιατί έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό στις φωτογραφήσεις κρύβει το σώμα της, δεν ανοίγεται πολύ, οπότε θα έπρεπε να ανοιχτεί και έτσι θα την αποδυνάμωνα”, με την Κωνσταντίνα Φλώρου και τους κριτές να έχουν άλλη γνώμη.

Την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου ήρθε να κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ανέφερε ότι η Κωνσταντίνα έχει κάποια παραπανίσια κιλά, τα οποία τα έχει πάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και συνεπώς ήθελε να φανεί αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Κωνσταντίνα Φλώρου μέσα στο σπίτι του GNTM πήρε 11 ολόκληρα κιλά, γεγονός που μπορεί να μην φαίνεται έντονα, αφού ήταν πολύ αδύνατη, όμως οι υπόλοιπες κοπέλες το παρατηρούν καθημερινά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More