GNTM: Η Ειρήνη Στεριανού ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της! [pic]

Μία από τις πιο sexy κοπέλες που συμμετείχαν στο Greece’s Next Top Model ήταν αδιαμφισβήτητα η Ειρήνη Στεριανού. Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη, η μελαχρινή καλλονή κέρδισε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού τόσο με την ομορφιά της όσο και με την άκρως “καυτή” εμφάνισή της.

Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα η μελαχρινή καλλονή αποχώρησε από το reality μόδας και πλέον έχει επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά της και στην αγκαλιά του συντρόφου της, για τον οποίο είχε μιλήσει αρκετές φορές όσο βρισκόταν ακόμα μέσα στο σπίτι.

Χθες το βράδυ, μάλιστα, η Ειρήνη πραγματοποίησε μια έξοδο με τον αγαπημένο της, ο οποίος ονομάζεται Μανώλης Κολονέλλος και είναι επιχειρηματίας, ενώ προέρχεται από γνωστή οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Οι δυο τους, μάλιστα, έβγαλαν μια τρυφερή φωτογραφία και, ως λάτρης των social media, η πρώην παίκτρια του GNTM έσπευσε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More