GNTM: Η Εμμανουέλα Μάινα χαμογελά ξανά μετά τον χωρισμό της! Φωτογραφίες

Η Εμμανουέλα Μάινα δεν τα κατάφερε ξανά και αποχώρησε για δεύτερη φορά από το GNTM, στο επεισόδιο της Τρίτης. Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά είχε μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει τις ικανότητες της στο modelling, ωστόσο δεν τα πήγε καλά, με συνέπεια να βρεθεί εκτός σπιτιού.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της Στην Φωλιά των Κου Κου, η Εμμανουέλα επιβεβαίωσε τις δυσάρεστες φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες για την προσωπική της ζωή. Το επίδοξο μοντέλο μετακόμισε μόνιμα στην Αθηνά, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Εμμανουέλα Μάινα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model. Η πρώην παίκτρια του reality μόδας βρέθηκε σε γνωστό bar – restaurant στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κολοκοτρώνη και πέρασε ένα χαλαρό και ξεχωριστό βράδυ! Η Εμμανουέλα προσπαθεί να αφήσει σιγά σιγά πίσω της τις δύσκολες στιγμές και να προχωρήσει στη ζωή της γεμάτη ενθουσιασμό και αισιοδοξία, κυνηγώντας πάντα τα όνειρά της!

Με την Κατερίνα Πεφτίτση

Με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη

Read More

And More