GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Χαλβατζή! Video

Μετά την επιβεβαίωση από τον Γιάννη Χαλβατζή, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον μέχρι πρότινος σύντροφό της. Μπορεί χθες να φωτογραφήθηκαν αισθησιακά για τον μεγάλο τελικό του GNTM, ωστόσο το ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και έναν μήνα περίπου. Η νικήτρια του reality μόδας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει τόσο για την πρόταση γάμου όσο και για το αν η σχέση αυτή υφίσταται ακόμα.

“Η πρόταση γάμου δεν ισχύει βασικά… Ήταν ένα δαχτυλίδι δώρο, δεν ήταν μονόπετρο. Είπα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή και δεν μπορούσα να το φορέσω για να μην επηρεάσω το styling… Δεν είχα τσέπες”, ανέφερε σχετικά με την φημολογούμενη πρόταση γάμου.

Όσον αφορά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Χαλβατζή: “Υπάρχει αγάπη, είναι μια σχέση γύρω στα δύο χρόνια. Η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, όχι σαν εραστές ή σύντροφοι. Είμαστε ενωμένοι σαν άνθρωποι. Υπάρχει η στήριξη. Υπάρχει όμως και η κατανόηση ότι εγώ είμαι σε ηλικία που μπορεί να χτιστώ στην καριέρα μου, οπότε ο Γιάννης έχει την αντίληψη να κάνει λίγο πίσω. Να μου αφήσει τον χώρο ελεύθερο ουσιαστικά. Αφού έφυγα από το σπίτι ήμασταν για λίγο καιρό μαζί, μετά αποφάσισα να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Γιατί χρειάζεται πάρα πολύ ενέργεια, στοχοπροσήλωση, δύναμη και δεν είμαι έτοιμη να δώσω ενέργεια σε έναν άνθρωπο. Και είναι εγωιστικό να τον κρατάω δίπλα μου, ενώ δεν μπορώ να του δώσω όλα αυτά που πρέπει…”

Read More

And More