GNTM: Η Κωνσταντίνα Φλώρου μιλάει πρώτη φορά για τα 11 κιλά που πήρε στο παιχνίδι

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε η Κωνσταντίνα Φλώρου, η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Greece’s Next Top Model μαζί με την Πόπη Γαλετσά. To 19χρονο μοντέλο θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του reality, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Κωνσταντίνα Φλώρου χάρισε μοναδικές λήψεις στους φωτογράφους, κερδίζοντας πολλές φορές κολακευτικά σχόλια από τους κριτές.

Στην σημερινή της εμφάνιση, λοιπόν, το πανέμορφο μοντέλο μίλησε για 11 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και τόσο οι συμπαίκτριές της σχολίασαν στις δηλώσεις τους όσο και οι φανατικοί τηλεθεατές του GNTM. “Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου γιατί ήξερα ακριβώς τι έκανα. Ήξερα ότι αυτό που κάνω είναι λάθος. Αλλά προς Θεού, είμαι 19 χρονών, αυτό θα αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη.

Ήταν λόγω πίεσης κι επειδή είχα θέμα και με τα ορμονικά μου μέσα στο σπίτι. Με πείραξε που δεν το έλεγαν μπροστά μου και το έλεγαν πίσω από την πλάτη μου, ότι δεν ήταν ξεκάθαροι μαζί μου. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε η επιθετικότητα που έβγαζαν στα κιου τους. Ναι, θα μπορούσες να το πεις, αλλά με πιο κομψό τρόπο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Φλώρου.

Η Κωνσταντίνα Φλώρου είναι πανέτοιμη να κυνηγήσει το όνειρό της εκτός παιχνιδιού!

Read More

And More