GNTM: Η «θεά» Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει την ηλικία της!

«Είμαι αυτή που βλέπεις. Δεν σου κρύβομαι. Σου αρέσω δεν σου αρέσω. Αυτή είμαι. Έφτασα 44 χρόνων», αποκαλύπτει δίχως φόβο και πάθος σε συνέντευξή της στο Down Town και το Τάσο Μπιμπισίδη η creative director του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η παρουσία ίνδαλμα του περσινού και φετινού GNTM επιστρέφει δυναμικά – με ποιο μεγάλο ρόλο στο ριάλιτι- και απασφαλίζει!

«Έξαλλη είμαι και καλά κάνω», λέει με απίστευτο αυθορμητισμό η Ζενεβιέβ Μαζαρί και αποκαλύπτει πως έφθασε να ασχοληθεί με τη μόδα: «Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις».

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς. Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι».

Τέλος, μιλώντας για τη δημοσιότητα που πήρε μετά τον πρώτο κύκλο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε: «Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι… Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με όλα αυτά. Έχω την εκπομπή, τη σχολή, δυο παιδιά και έναν άντρα».

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More