GNTM: Η ζωή της Άννας Χατζή που θέλει να γίνει… εγκληματολόγος! [pics]

Στο GNTM ολοένα και πιο δύσκολες δοκιμασίες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτριες. Σε κάθε φωτογράφηση, οι διαγωνιζόμενες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Την εβδομάδα που πέρασε, δύο δοκιμασίες αποχώρησης περίμεναν τις παίκτριες, μία φωτογράφηση με φίδια και μία φωτογράφηση με εσώρουχα σε κινούμενη πλατφόρμα που έκανε το γύρο της Αθήνας.

Μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να παραμείνουν στο ριάλιτι μόδας είναι η Άννα Χαντζή. Η Άννα είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που απασχολούν περισσότερο το κοινό καθώς ανήκει στην ομάδα των γνωστών ως FF που συναγωνίζονται την περσινή τριάδα της φωτιάς.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Άννα Χατζή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Η 19χρονη Άννα σπουδάζει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική. Σκοπεύει να κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία, με την οποία θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά. Επίσης υπήρξε εθελόντρια σε ένα Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, το οποίο στοχεύει στην έμπρακτη ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου. Έκανε τέσσερα χρόνια πόλο. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά μόνο μερικούς μήνες, έχει όμως ήδη λάβει μέρος σε πέντε fashion shows. Το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret. Το motto της είναι: “The best is yet to come”.

Read More

And More