GNTM: Η ζωή της Ίλντα Κρόνι που ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και έχει κερδίσει πολλούς τίτλους ομορφιάς

Στο δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model στο Star, οι διαγωνιζόμενες για ακόμη μία χρονιά καλούνται να ανταπεξέλθουν σε απαιτητικές δοκιμασίες. Οι τέσσερις κριτές μετά από κάθε φωτογράφιση – δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, αποφασίζουν ποιες παίκτριες έχουν τις δυνατότητες για να συνεχίσουν στο ριάλιτι μόδας. Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας.

Ανάμεσα στις παίκτριες που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας είναι και η Ίλντα Κρόνι. Η 24χρονη Ίλντα κατάγεται από την Αλβανία. Γυμνάζεται καθημερινά και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ενώ έχει εργαστεί και ως μεταφράστρια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους ομορφιάς (Miss cosmopolitan of Malaysia, Miss leisure of China, Miss fashion Θεσσαλονίκης, Miss adriatic of Αlbania, final top four of Μiss Universe of Αlbania) ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε φωτογραφίσεις και πασαρέλες στην Ινδία και στο εξωτερικό. Ονειρεύεται να κάνει μια πολύ όμορφη οικογένεια καθώς για εκείνη όλα τα υπόλοιπα είναι στόχοι και όχι όνειρα. Το motto της είναι “Go rock the world, but don’t forget where you started from”.

Η Ίλντα Κρόνι είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του GNTM με εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ. Δες παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ίλντα Κρόνι έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Read More

And More