GNTM: Η ζωή της όμορφης Εμμανουέλας Μάινα που είναι παντρεμένη δύο χρόνια!

Το Greece’s Next Top Model συνεχίζεται με ολοένα και πιο απαιτητικές δοκιμασίες για τις διαγωνιζόμενες. Μετά από τη δύσκολη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας, μια φωτογράφηση με φίδια περίμενε τις παίκτριες του GNTM, οι οποίες έπρεπε να ξεπεράσουν τυχόν φοβίες τους και να ποζάρουν με άνεση μπροστά στο φακό. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της φωτογράφησης, η τρίτη παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM ήταν η Αργυρώ Μαγγλάρη. Ανάμεσα στις παίκτριες που μετά τη φωτογράφηση με τα φίδια, κατάφεραν να παραμείνουν στο ριάλιτι μόδας είναι και η όμορφη Εμμανουέλα Μάινα.

Η 22χρονη Εμμανουέλα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει μακιγιάζ. Στον ελεύθερο χρόνο της αγαπάει τις βόλτες στην παραλία της συμπρωτεύουσας, αλλά και να παίζει βόλεϊ. Είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια και ονειρεύεται να πετύχει επαγγελματικά και να δημιουργήσει μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια.

Δες παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Εμμανουέλα Μάινα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το motto της είναι “Θέλω να φτάνω τους στόχους μου και να μην τους αφήνω στη μέση”.

Read More

And More