GNTM: Ξέσπασε Ειρήνη Ερμίδου κατά της Άννας Αμαναντίδου – “Μη ξεχνάς πώς μπήκες μέσα και…”

Μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, η Ειρήνη Ερμίδου έχει επιστρέψει στην κανονική ροή της ζωής της, αφήνοντας πίσω πια το reality μόδας του Star και όλα όσα έζησε κατά διάρκεια της συμμετοχής της σ’ αυτό. Ωστόσο, σε τακτά διαστήματα, φροντίζει να μιλάει γι’ αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και να απαντάει στις ερωτήσεις τους.

Αυτό συνέβη και αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν έλαβε πολλά μηνύματα σχετικά με την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το GNTM και την αντίδραση της Άννας Αμανατίδου on camera, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Έτσι, η νεαρή κοπέλα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την συμπεριφορά της Άννας στο παιχνίδι, αλλά και τον χαρακτήρα της.

«Παίρνω πολλά μηνύματα για το πώς μίλησε η Αμανατίδου σήμερα και λόγω του ότι ήμουν έξω και δεν το είδα, ένα έχω να πω. Βασικά δύο. Αμανατίδου επειδή θα μάθεις κάπως για το στόρι, μην ξεχνάς πώς μπήκες μέσα και γιατί έφτασες εκεί. Παιδιά έτσι ήταν εξ’ αρχής. Μην σας κάνει τώρα εντύπωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο λογαριασμός της πρώην συμπαίκτριάς της στο Instagram έχει διαγραφεί εδώ και λίγες μέρες, πρόσθεσε: «Εν τω μεταξύ την Αμανατίδου την πέρασαν για μοντέλο του Instagram. Δηλαδή τώρα χωρίς Instagram δεν είναι μοντέλο. Τέλειο».

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More