GNTM: Ο Δημήτρης Σκουλός τρολάρει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – Η φωτογραφία που έγινε viral!

Ο Δημήτρης Σκουλός φέτος άφησε για λίγο τη φυσική του θέση, πίσω από το φακό, και έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο γυαλί μέσα από το GNTM. Ο καταξιωμένος φωτογράφος συμμετέχει ως κριτής στο reality μόδας του STAR, αναζητώντας το επόμενο top model της Ελλάδας. Και μπορεί να είναι κάπως αυστηρός με τις κοπέλες (ίσως πιο πολύ από όλους), κάθε του σχόλιο έχει πάντα βάση και τις βοηθάει να εξελιχθούν και να γίνουν κορυφαία μοντέλα.

Ο ίδιος,  ως λάτρης του Instagram, από την ημέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες  από τα παρασκήνια, μαζί με τα υπόλοιπα μέρη της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού. Ωστόσο, μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες και άκρως χιουμοριστική.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την φωτογραφία ενός ροκ συγκροτήματος, στην οποία είχε προστεθεί με μοντάζ το πρόσωπο της art director Ζενεβιέβ Μαζαρί, παρομοιάζοντας έτσι το look της με αυτό των μελών της μπάντας. “Θα μπορούσε;”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Δες την ανάρτησή του:

Read More

And More