GNTM: Οι FF συνεχίζουν τον πόλεμο στην Ελευθερία – “Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε»

Ο “πόλεμος” μεταξύ της Ελευθερίας Καρναβά και των FF, δηλαδή της Κάτιας, της Μαρτίνας, της Σουζάνας, της Ασημίνας, της Άννας μέσα στο σπίτι του GNTM δεν έχει τέλος! Τα κορίτσια έχουν μεγάλο πρόβλημα με τη συμβίωση τους με την Ελευθερία με αποτέλεσμα να θέλουν να τη διώξουν από εκεί.

«Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Απλά εγώ πλέον δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε», είπε η Μαρτίνα με έντονο ύφος, με την Ελευθερία να αποχωρεί από τη συζήτηση.

Ωστόσο, ο καυγά συνεχίστηκε στο διάδρομο με την Σουζάνα να εξηγεί στην Νίνα, ότι η Ελευθερία δεν καθαρίζει το δωμάτιο όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια ούτε πλένει τα ρούχα της. Την άποψή της εξέφρασε και η Μαρία αποκαλώντας την Ελευθερία κουτοπόνηρη.

Δες στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Χαμός στο σπίτι του GNTM!

Read More

And More