GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για τη 19χρονη Κωνσταντίνα Φλώρου που θέλει να γίνει ηθοποιός

Στο GNTM 2 οι παίκτριες καλούνται να αντιμετωπίσουν απαιτητικές δοκιμασίες προκειμένου να παραμείνουν στο ριάλιτι μόδας και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας για το 2019. Ακολουθώντας τις συμβουλές της coach Έλενας Χριστοπούλου και της creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι διαγωνιζόμενες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε φωτογράφηση μόδας. Στο τέλος κάθε δοκιμασίας αποχώρησης, οι τέσσερις κριτές του GNTM αποφασίζουν ποια κορίτσια παραμένουν και ποιο ή ποια αποχωρούν από το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Μία από τις νεότερες σε ηλικία παίκτριες που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model είναι και η Κωνσταντίνα Φλώρου. Η 19χρονη Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στη Δράμα. Φέτος έδωσε πανελλήνιες και πέρασε σε σχολή ψυχολογίας. Της αρέσει η γυμναστική, η ζωγραφική και να γράφει ποιήματα. Η πρώτη της επαφή με το χώρο του μόντελινγκ είναι στο GNTM. Θέλει να δει αν είναι καλή σε αυτό και αν μπορεί να συνεχίσει με επιτυχία. Όνειρό της είναι να μπει σε σώμα ασφαλείας και να γίνει ηθοποιός στο θέατρο.

Δες ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Κωνσταντίνα Φλώρου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το motto της είναι: “Σκέψου πριν μιλήσεις, αγάπα πριν αγαπηθείς, δώσε πριν ζητήσεις, ζήσε πριν πεθάνεις”.

Read More

And More