GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για τη Σπυρούλα Κάιζερ που έχει δουλέψει ως ηθοποιός σε Αθήνα και Νέα Υόρκη

Το GNTM συνεχίζεται με δύσκολες δοκιμασίες για τις παίκτριες που έχουν περάσει στο σπίτι του ριάλιτι μόδας. Για ακόμη μία χρονιά, οι διαγωνιζόμενες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Ανάμεσα στις κοπέλες που κατάφεραν να περάσουν από τη φάση του bootcamp και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του GNTM είναι και Σπυρούλα Κάιζερ. Το μοντέλο από την Κύπρο που χαρακτηρίστηκε ως “plus size” στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή της.

Η 24χρονη Σπυρούλα κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου και έχει σπουδάσει υποκριτική σε Ελλάδα και Αμερική. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, ως πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ και ως ναυαγοσώστρια στην Κύπρο. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, ασχολείται με την ιππασία και την κολύμβηση, ενώ της αρέσει να διαβάζει πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης. Το όνειρό της είναι να περπατήσει σε πασαρέλα για τους Dolce & Gabbana “γιατί τους αρέσουν τα μοντέλα με καμπύλες”. Επίσης θέλει να παίξει σε ταινία στο Hollywood. To motto της είναι ότι “αν δεν υπάρχει δρόμος, πρέπει να τον φτιάξεις εσύ”.

Όπως βλέπουμε και από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Σπυρούλα Κάιζερ είναι μια από τις πιο όμορφες παίκτριες του GNTM που εντυπωσιάζει με το σέξι βλέμμα της.

Η Σπυρούλα Κάιζερ είναι μια κούκλα!

Read More

And More