GNTM: Όσα δεν γνωρίζεις για την Ασημίνα Χαρίτου που έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση για 14 χρόνια

Το GNTM συνεχίζεται με ολοένα και πιο δύσκολες δοκιμασίες για τις διαγωνιζόμενες. Σε κάθε επεισόδιο οι παίκτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μετά τη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας, δύο φωτογραφήσεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενες, μία με φίδια και μία με εσώρουχα σε κινούμενη πλατφόρμα που έκανε το γύρο της Αθήνας. Την εβδομάδα που πέρασε άλλες δύο παίκτριες αποχώρησαν από το ριάλιτι μόδας, η Αργυρώ Μαγγλάρη και η Σίλια Ευαγγέλου. Ανάμεσα στις υπόλοιπες παίκτριες που συνεχίζουν στο σπίτι του GNTM είναι και η Ασημίνα Χαρίτου. Η Ασημίνα είναι ένα από τα κορίτσια της ομάδας που έχει γίνει γνωστή ως FF (Final Five) του GNTM, η οποία απασχολεί ήδη το κοινό με τα σχόλια της και έρχεται να συναγωνιστεί την περσινή τριάδα της φωτιάς.

Η 27χρονη Ασημίνα μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων ενώ έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση για 14 χρόνια. Τώρα αθλείται κάνοντας crossfit. Όταν ήταν 19 ετών, ενώ δούλευε σε ένα κατάστημα ρούχων, μια scouter της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Έτσι υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο, αλλά εγκατέλειψε τον χώρο μετά από δύο μήνες καθώς όπως η ίδια εξήγησε απογοητεύτηκε που δεν έπαιρνε δουλειές και της έλεγαν να αδυνατίσει.

Τώρα εργάζεται στον τομέα πωλήσεων σε εταιρεία τροφίμων και δεν έχει ασχοληθεί ξανά με το χώρο της μόδας. Ονειρεύεται να κάνει δική της συλλογή με ρούχα. Το motto της είναι πως: “Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο”.

Read More

And More