GNTM: Όταν η Ειρήνη Καζαριάν είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Madwalk! [pics]

To GNTM είναι ένα reality μόδας που σχολιάστηκε έντονα τους τελευταίους μήνες. Οι παίκτριες που συμμετείχαν στο παιχνίδι προσπαθούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των κριτών και να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις για το μόντελινγκ. Τρεις κοπέλες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, ενώ οι υπόλοιπες αποχώρησαν μετά από απόφαση των κριτών. Μία από τις παίκτριες που πέρασε στον τελικό και έκλεψε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό βλέμμα της, είναι η Ειρήνη Καζαριάν.

Η Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική. Επιθυμούσε από 12 ετών να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά το δοκίμασε φέτος όταν πήγε σε ένα πρακτορείο. Στο GNTM μπορεί να δέχτηκε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια, αλλά σε κάθε φωτογράφηση έδινε τον καλύτερο της εαυτό και η εξέλιξη της φάνηκε στην πορεία του παιχνιδιού.

Πριν την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, η Ειρήνη Καζαριάν είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Madwalk το 2017. Όπως βλέπουμε σε ανάρτηση της στο instagram, είχε κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο show μόδας και μουσικής με αθλητικά ρούχα.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More