GNTM: «Πικρία» για την Εύη Ιωαννίδου – «Πήρα το πιο άσχημο δώρο γενεθλίων!»

Μπορεί να έβαλε τα δυνατά της στη φωτογράφηση με τις haute couture δημιουργίες, μπορεί να θέλησε να κάνει τη διαφορά, αλλά η Εύη Ιωαννίδου είναι αυτή που αποχώρησε από το GNTM, όταν ήρθε αντιμέτωπη με την Άννα Αμανατίδου.

Πικραμένη η παίχτρια, που είχε και τα γενέθλιά της την ημέρα της αποχώρησης είπε: «Πήρα το πιο άσχημο δώρο γενεθλίων!» και συνέχισε μιλώντας στην Εβελίνα πως νιώθει «ξεφτίλα» που ήρθε αντιμέτωπη με την «εχθρό» της Άννα Αμανατίδου και έφυγε τελικά.

Ωστόσο, λίγο μετά την αποχώρησή της ανέβασε και το πρώτο της μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας όλους όσους την στήριξαν: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου. Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι  κοντά μου στα  ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιεβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου , την θεά μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές !! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ»

Read More

And More