GNTM: Ποια είναι η 19χρονη Ειρήνη Ερμίδου με την έντονη προσωπικότητα

Το Greece’s Next Top Model είναι η εκπομπή που το τελευταίο διάστημα απασχολεί μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Οι διαγωνιζόμενες προσπαθούν σε κάθε επεισόδιο να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του ριάλιτι μόδας που γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές. Σε κάθε φωτογράφιση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μια από τις παίκτριες που ξεχωρίζει για τον έντονο χαρακτήρα της είναι η Ειρήνη Ερμίδου, γνωστή και ως αγοροκόριτσο του GNTM.

Η Ειρήνη Ερμίδου κατάγεται από την Κομοτηνή και είναι από τις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες του GNTM. Παίζει ποδόσφαιρο από την τετάρτη δημοτικού και μπήκε σε ερασιτεχνική ομάδα στα 17 της, όταν μετακόμησε για δύο χρόνια στη Γερμανία. Πολλές φορές στο ριάλιτι μόδας έχει δεχτεί αρνητική κριτική για το αγορίστικο στυλ της και μάλιστα την χαρακτηρίζουν Ρονάλντο του Next Top Model.

Η 19χρονη παίκτρια δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ ενώ της αρέσει να μαγειρεύει και να γράφει στίχους. Η φράση που έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη είναι δύο λέξεις: “create yourself”.

Δες τις φωτογραφίες από τη ζωή της που έχει δημοσιεύσει στο Instagram. Μάλιστα στην φωτογραφία που είχε αναβάσει πριν μπει στο ριάλιτι μόδας ποζάρει με τον πατέρα της.

Read More

And More