GNTM: Ποια είναι η Κέισι Μίζιου που δεν κατάφερε να νικήσει; [pics]

Είκοσι τέσσερα πανέμορφα κορίτσια έζησαν μια μοναδική εμπειρία και τα πιο έντονα συναισθήματα, στην πορεία τους στο GNTM 2. Συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία, αγωνία και ενθουσιασμό για το επόμενο βήμα, απογοήτευση και φόβο για την αποτυχία. Έκλαψαν, πείσμωσαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν, συνέχισαν. Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η απίστευτη ανατροπή και το Greece’s Next Top Model το κέρδισαν δύο κορίτσια, μετά από ισοβαθμία της κριτικής επιτροπής, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο!

Μια από τις κοπέλες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον φετινό κύκλο του GNTM και κατάφεραν να μπουν στην τελική τριάδα ήταν η Κέισι Μίζιου! Μπορεί η σέξι Θεσσαλονικιά που την έχουν χαρακτηρίσει με την Kendall Jenner να μη βγήκε νικήτρια, ωστόσο μας έδωσε μερικές απ’ τις πιο σέξι λήψεις της φετινής σεζόν.

Ποια είναι η Κέισι

Η Κέισι είναι 24 χρονών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Έτσι, σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων. Σε δέκα χρόνια από τώρα, ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη.

Η Κέισι σίγουρα είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο GNTM 2 και ένα από τα πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για τη δυναμική και την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο της. Από τις πρώτες δοκιμασίες που ξεχώρισε ήταν αυτή με το ντους στο πούλμαν στους δρόμους της Αθήνας, όπου κέρδισε και την πρώτη καλύτερη φωτογραφία. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα πτηνά, το διαφημιστικό με τις δημιουργίες των Celebrity Skin (που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο) και φυσικά η εκρηκτική εμφάνιση στη φωτογράφηση του ημιτελικού με τη Formula 1.

Μερικά στιγμιότυπα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

Read More

And More