GNTM: Ποια είναι η Κέισι Μίζιου που έχει κάνει πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και εργάζεται ως μοντέλο

Στο δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model στο Star, ολοένα και πιο δύσκολες δοκιμασίες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτριες καθώς προχωρούν τα επεισόδια. Το άγχος και οι εντάσεις είναι αναπόφευκτα καθώς οι τέσσερις κριτές έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Την εβδομάδα που πέρασε, δύο φωτογραφήσεις (δοκιμασίες αποχώρησης) περίμεναν τα κορίτσια του GNTM, μία με φίδια και μία με εσώρουχα πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα που έκανε το γύρο της Αθήνας. Μετά το τέλος κάθε δοκιμασίας από το ριάλιτι μόδας αποχώρησαν η Αργυρώ Μαγγλάρη και η Σίλια Ευαγγέλου αντίστοιχα. Μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να παραμείνουν στο GNTM είναι η όμορφη Κέισι Μίζιου.

Η 24χρονη Κέισι κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Ένα βράδυ καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει μια φωτογράφηση. Έτσι σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να συνεργάζεται με ένα πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων.

 

Σε δέκα χρόνια από τώρα ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη. Το motto της είναι ότι: “Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις”.

 

Read More

And More