GNTM: Ποια είναι η Μαρίνα Γρηγορίου που εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην κρατική τηλεόραση

Στο Greece’s Next Top Model οι παίκτριες που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας έρχονται αντιμέτωπες με δύσκολες δοκιμασίες. Σε κάθε δοκιμασία όλες οι διαγωνιζόμενες βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια και παραμείνουν στο παιχνίδι, με στόχο να διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Οι τέσσερις κριτές με βάση τα αποτελέσματα κάθε δοκιμασίας αποχώρησης του GNTM, αποφασίζουν ποια κορίτσια παραμένουν και ποια αποχωρούν από το ριάλιτι μόδας.

Ανάμεσα στις παίκτριες που πέρασαν τη φάση του bootcamp και πήραν το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM, είναι και η Μαρίνα Γρηγορίου. Η 24χρονη Μαρίνα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και μακιγιάζ. Μάλιστα δούλευε ως ρεπόρτερ στην ΕΡΤ3, ενώ τώρα είναι επαγγελματίας makeup artist. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα, περπατάει και μαγειρεύει. Το 2018 στέφθηκε αναπληρωματική Miss Ελλάς.

Η νεαρή Μαρίνα ονειρεύεται να πετύχει όλους τους στόχους της και το motto της είναι “Πίστευε στους στόχους σου, μόνο έτσι μπορείς να τους φτάσεις”.

Read More

And More