GNTM: Τέλος τα πηγαδάκια και οι εξωτερικές δοκιμασίες λόγω κορονοϊού! [video]

Πολλές ανατροπές, ίντριγκες αλλά και αλλαγές θα δούμε στο φετινό GNTM. Το παιχνίδι παίζεται φέτος αλλιώς αφού στο σπίτι και στο διαγωνισμό δεν θα έχουμε μόνο κορίτσια, αλλά και αγόρια. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα προστασίας, αλλάζουν λίγο όσα ξέραμε για το παιχνίδι.

Όπως είδαμε στο «Καλοκαίρι #not» τα γυρίσματα του GNTM βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με ό,τι είχαμε δει πέρσι. Αρχικά, αν και η παραγωγή είχε προγραμματίσει να υπάρχουν 12 κορίτσια και 12 αγόρια, τελικά θα επιτρέψει λόγω Covid – 19 να μπουν στο σπίτι –τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας- 20 άτομα.

Ταυτόχρονα, έχει διαμορφωθεί ένας ειδικός χώρος, όπου θα γίνονται όλες οι φωτογραφήσεις εξυπηρετώντας το εκάστοτε concept. Από φόβο μήπως μια νέα έξαρση της πανδημίας, χαλάσει τα σχέδιά τους, οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν να μην γίνει καμιά δοκιμασία αποχώρησης σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Γιαννακόπουλος είναι από τους πρώτους φωτογράφους στη δοκιμασία αποχώρησης.

 

Τέλος, μπορεί ως τώρα σε κάθε φωτογράφηση να υπήρχαν και έξτρα ίντριγκες και σχόλια, αυτό όμως σταματά για φέτος, μιας και σε κάθε λήψη θα υπάρχουν μέχρι 5 άτομα. Οπότε… τέλος τα πηγαδάκια και τα καυτά σχόλια!

Ετικέτες

Read More

And More