GNTM: Το «κράξιμο» της Μαρτίνας στην Ελευθερία – «Προσπαθούμε να τη διώξουμε…» [video]

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στην… κλίκα των «FF».

Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, όταν οι κριτές αναφέρθηκαν στη νεαρή ηλικία της Ελευθερίας, λέγοντας πως είναι 18 ετών ενώ είναι 20, οι «FF» σχολίασαν πώς δεν αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία για να γλιτώσει την πιο αυστηρή κριτική.

Η Μαρτίνα, μάλιστα, σχολίασε με έντονο ύφος: «Πραγματικά με την Ελευθερία κρατιέμαι πάρα πολύ. Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τελικά όντως δεν καταλαβαίνει πράγματα. Οι κριτές λέγανε ότι είναι 18 χρονών… Η κοπέλα είναι 20 χρονών και δεν μίλαγε. Φοβήθηκε μήπως να πει ότι είναι 20 γιατί θα επιβαρύνει τη θέση της και θα ακούσει ακόμη χειρότερα σχόλια; Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει…».

Μάλιστα, αποκάλυψε πώς μαζί με τις υπόλοιπες τέσσερις κοπέλες προσπαθούν να τη διώξουν από το δωμάτιο και εκείνη αρνείται. «Δεν φεύγει! Αρνείται! Λέει ότι έχουμε επιλέξει το καλύτερο δωμάτιο. Δεν την επιλέξαμε, μόνη της ήρθε…», επεσήμανε.

Read More

And More