Γωγώ Γαρυφάλλου: Ετοιμάζει τη βάφτιση την κόρη της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες! [video]

Η Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #Not” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την βάφτιση που προετοιμάζει για το παιδί της, τον χωρισμό της και την σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

“19 Σεπτέμβρη, στον Άγιο Νικόλαο στη Δραπετσώνα. Θα κάνω μια παραμυθένια βάφτιση. Θα έχει πάπιες, θα φέρω σαξόφωνο, θα φέρω μασκότ…” , είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, επεσήμανε: “15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου χώρισα. Έχω άψογες όμως σχέσεις με τον μπαμπά της. Δεν ταιριάξαμε, δεν τον ήξερα και πολύ…” .

Πώς θα ονομάσει όμως την μικρή της πριγκίπισσα; “Με ρωτούν αν θα έρθει ο μπαμπάς της στη βάφτιση. Φυσικά και θα έρθει… Την κόρη μου θα την βγάλουμε Καλλιόπη, το όνομα της μαμάς μου, και Αλίκη, που είναι η μαμά του πρώην συντρόφου μου. Θα την φωνάζω Ποπάκι. Γιατί την φωνάζω Αστερόπη, δηλαδή το αστέρι μου και η Πόπη μου…” .

Η ίδια, μάλιστα, εξομολογήθηκε: “Αυτό το παιδί γεννήθηκε απλά για εμένα. Δεν ήθελα παιδιά, αλλά θα ήθελα να κάνω κι ένα αγοράκι…” , ενώ ξεκαθάρισε πώς δεν είναι σε νέα σχέση αυτή την περίοδο, αλλά είναι ανοιχτή στον έρωτα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More