Γωγώ Γαρυφάλλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της! Φωτογραφίες

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία πριν από δύο μέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Το «Γωγουλίνι», όπως έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι “The Wall” του ΑΝΤ1, και ο σύζυγός της, Κυριάκος Χατζηδιαμαντής, περίμεναν όλο αυτόν τον καιρό με μεγάλη αγωνία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Αλίκη – Καλλιόπη. Σήμερα, συνοδευόμενη από τον άντρα της ζωής της, η όμορφη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα.

Στην επίσημη σελίδα της κλινικής ΡΕΑ, μάλιστα, αναρτήθηκε μία φωτογραφία που έβγαλε το ζευγάρι μαζί με τον γιατρό τους, συνοδευόμενη από το εξής σχόλιο: “Η Γεωργία Γαρυφάλλου και ο σύζυγός της Κυριάκος Χατζηδιαμαντής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2020, στην Κλινική ΡΕΑ. Το ζευγάρι ευχαρίστησε τον ιατρό τους κ. Σωτήριο Αναγνωστόπουλο που ήταν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή. Η Κλινική ΡΕΑ εύχεται να τους ζήσει!” .

Λίγο αργότερα, η ίδια η Γωγώ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές ακόμα φωτογραφίες που έβγαλε με τον καλό της και τον γιατρό τους λίγο πριν αναχωρήσουν από το μαιευτήριο και ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μαζί με την κόρη τους.

Read More

And More