Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη φωτογραφίζονται μαζί και μιλάνε για την επανσύνδεση τους!

Αγαπημένες και αχώριστες οι αδελφές Φαρμάκη συνεχίζουν την ζωή τους, μετά τον τραγικό πυροβολισμό που τις κράτησε μακριά σχεδόν οκτώ μήνες! Η Όλγα και η Γωγώ μιλάνε στο περιοδικό PEOPLE για την επανασύνδεση τους και τα επόμενα σχέδια τους…

Η Γωγώ επέστρεψε από την Νέα Υορκή στις αρχές Ιουλίου, η 26χρονη έζησε μια συναρπαστική εμπειρία καθώς αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα στο New York Film Academy, “ Ήταν υπερεντατικά τα μαθήματα, είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ”… Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της σχολής, κάθε μαθητής γυρίζει μια ταινία μικρού μήκους. Η ταινία της Γωγώς επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές για να εκπροσωπήσει τη σχολή σε Αμερική και Ευρώπη!

Στις 11/11/11 η Γωγώ ετοίμαζε τις βαλίτσες της για το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια! Ένας πυροβολισμός, 7 μέρες σε κώμα, 11 μέρες στην εντατική, 6 χειρουργεία, 3 μήνες στο νοσοκομείο και φυσικοθεραπείες είναι ο απολογισμός από εκείνη τη μοιραία νύχτα… Η Γωγώ προσπάθησε να χωρίσει την αδελφή της που τσακωνόταν με τον πρώην σύντροφό της Αλέξανδρο Αγγλούπα και εκείνος έβγαλε το 45άρι… Οι δύο αδελφές για 8 μήνες δεν είχαν καμία επαφή..

“Το πρώτο βήμα το έκανα εγώ. Μου είχε στοιχίσει αφάνταστα που δεν βλεπόμασταν, που δεν μιλούσαμε. Η Γωγώ ήταν πάντα το άλλο μου μισό. Ήξερα πως δούλευε στο Βalux… Ο κοινός μας φίλος, Νίκος Μίχαλος, ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε να πάρω την απόφαση. Ήθελε πολύ να με βοηθήσει να τα ξαναβρούμε. Έμαθα τι ώρα δούλευε και πήγα και τη βρήκα. Στην αρχή με αντιμετώπισε μάλλον ψυχρά. Ήθελα να ακούσει τι έχω να της πω. Νομίζω, όμως, πως αυτή η αντιμετώπιση κράτησε γύρω στα δέκα λεπτά…”, λέει η Όλγα που διηγείται πως έγινε η πρώτη επαφή μετά το τραγικό συμβάν!

Tον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για την σχέση της Όλγας και με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, μάλιστα μετά το ταξίδι τους στο Μπαλί μαζί με τους γονείς του, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν αυτή η σχέση να οδηγείται σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας, η Όλγα δίνει την δική της απάντηση και μιλάει για τον σύντροφο της…” Είμαστε πολύ καλά, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλάμε για το επόμενο βήμα”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More