Γωγώ Καρτσανά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και το ξεχωριστό δώρο των παππούδων του

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει το τελευταίο διάστημα η Γωγώ Καρτσανά. Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της ως “Αλίνα” στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Το Σόι σου” αλλά και μέσα από τη συμμετοχή της στο “Έρωτας μετά” έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Η Γωγώ Καρτσανά, απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα και τον ρόλο της μητέρας ενώ πολλές φορές δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αυτή τη φορά, η όμορφη ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της δίπλα σε μια ροδιά την οποία φύτεψαν η παππούδες του γιου της για χάρη του όταν γεννήθηκε.

“Είναι για σένα, το φύτεψαν οι παππούδες σου όταν γεννήθηκες. Είναι η ρόδια σου για να έχεις άφθονη υγεία και αγάπη στη ζωή σου. Να δίνεις άφθονη αγάπη σε ότι σε περιβάλλει! Θα μάθουμε μαζί να τη φροντίζεις, να τη δροσιζεις και να τρως τους κατακόκκινους καρπούς της” έγραψε χαρακτηριστικά η Γωγώ Καρτσανά.

Θυμίζουμε πως ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2018 στο Εκουαδόρ.

Read More

And More