Γωγώ Καρτσανά: Χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Γωγώ Καρτσανά αφού σε λίγες ημέρες πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Η ηθοποιός που ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά “Το σόι σου” αλλά και το “Έρωτας μετά” βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες της κύησης και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της περιμένει αγοράκι.

Η ηθοποιός προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και όλο αυτό το διάστημα έχει δημοσιεύσει ελάχιστα στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Ακόμα και ο γάμος της  με τον Γιώργο Πενταφράγκα έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2018 στο Εκουαδόρ.

Η Γωγώ Καρτσανά ωστόσο, παραμένει ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της μέσα από αυτά. Σήμερα η όμορφη ηθοποιός άκουσε ένα τραγούδι που μάλλον την ξετρέλανε και δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει ένα χορό μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της. Το στιγμιότυπο αυτό κατέγραψε μάλιστα με την κάμερα του κινητού της και το δημοσίευσε στα social media.

Read More

And More