Γωγώ Μαστροκώστα: Δες την τούρτα που της έφτιαξε η κόρη της για τα γενέθλιά της! [pic]

Στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με την οικογένειά της και αγαπημένους της φίλους. Εκεί, μάλιστα, γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Η Γωγώ είναι γεννημένη στις 3 Σεπτεμβρίου του 1970 και φέτος θα γίνει 49 ετών.

Με αφορμή, λοιπόν, τον πρόωρο εορτασμό των γενεθλίων της, ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, της ευχήθηκε “χρόνια πολλά” μέσα από τα social media, ενώ η ίδια έσπευσε να παρουσιάσει στους followers της την εντυπωσιακή τούρτα πάνω στην οποία έσβησε τα κεράκια της.

Την γλυκιά δημιουργία φέτος επιμελήθηκε  η μονάκριβη κόρη της Γωγώς, Βικτώρια, η οποία αν και μόλις 11 ετών φαίνεται πώς έχει έφεση στη ζαχαροπλαστική. Πρόκειται για μια τούρτα διακοσμημένη με κραγιόν, πινέλα και σκιές, αφιερωμένη αποκλειστικά σ’ εκείνη, που τόσο πολύ λατρεύει την μόδα και την ομορφιά.

“Εγώ πάντως ξέρω τι θα γίνει η κόρη μου όταν μεγαλώσει….από τα χεράκια της φέτος η τούρτα μου!!! Εκείνη βέβαια μου λέει ότι θα γίνει γιατρός…. και ότι φυσικά κ χρειάζεται να δουλεύεις με τα χεράκια σου και ζαχαρόπαστα… και μακιγιάζ… και τα πάντα… lol… Πάντως σίγουρα είναι πολύ καλή προσπάθεια!!! Love you”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η τούρτα μοιάζει σχεδόν επαγγελματική κι εμείς οφείλουμε να συγχαρούμε την μικρή Βικτώρια.

Read More

And More