Γωγώ Μαστροκώστα: Έχω ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στη μέση κι αν δε φορούσα ζώνη δεν θα είχα βγει ζωντανή απο ‘κει μέσα!

Η Γωγώ Μαστροκώστα μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ, λίγες ημέρες μετά από το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα
“Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ όταν έγινε το ατύχημα. Ήμουν στο αμάξι, φορούσα ζώνη αλλά ο θόρυβος, το τρακάρισμα και όλα όσα ακολούθησαν ήταν τρομακτικά. Φορούσα τη ζώνη ευτυχώς. Και το λέω αυτό γιατί για κοντινές αποστάσεις πολλές φορές το αμελώ. Θα βάλω στη Βικτώρια ζώνη αλλά εγώ συνήθως δεν φοράω. Είχα αυτή την λάθος νοοτροπία αλλά μετά από ό,τι συνέβη κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ζώνη κάθε στιγμή. Εάν δεν φορούσα ζώνη δεν υπήρχε περίπτωση να είχα βγει ζωντανή από εκεί μέσα. Ποτέ όμως. Και όχι μόνο.

Και συνέχισε:΅”Έχω ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στη μέση και είναι σε τέτοιο σημείο που αν η σύγκρουση ήταν λίγο πιο σφοδρή, θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και άλλα πράγματα. Απλώς εγώ δεν ζω ποτέ με το “αν και εφόσον”. Ζω με ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου και με αυτό πορεύομαι. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, χαίρομαι που ζω, που είμαι καλά. Αυτό κρατάω”.

/

Πώς νιώθεις έπειτα από όλα αυτά;

“Ξέρεις πόσο τυχερή είμαι; Νιώθω πάρα πολύ τυχερή.Αυτό, τίποτα άλλο.

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου;
“Πολύ περισσότερο απ’ ότι με τους γύρω μου. Αυτό εννοείται. Νομίζω όμως ότι έχω χαλαρώσει λίγο. Έχω πολλές αδυναμίες, τις έχω αποδεχτεί και ως εκ τούτου είμαι πλέον πιο επιεικής με τον εαυτό μου.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

Read More