Γωγώ Μαστροκώστα: Η τούρτα που έφτιαξε η κόρη της για τα γενέθλια της Κέλλυς Κελεκίδου!

Γνωρίζονται χρόνια και διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις. Ο λόγος για την Γωγώ Μαστροκώστα και την Κέλλυ Κελεκίδου που έχουν περάσει μαζί πολλά καλοκαίρια και οι οικογένειές τους συνδέονται με μια δυνατή φιλία. Οι δυο διάσημες κυρίες όμως, ενόψει κορονοϊού και καραντίνας δεν είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν. Ωστόσο, η Γωγώ Μαστροκώστα δεν άφησε να περάσουν έτσι τα γενέθλια της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μαζί με την κόρη της Βικτώρια, λοιπόν, μπήκαν στην κουζίνα και ετοίμασαν την πιο λαχταριστή τούρτα σοκολάτα. Περήφανη μητέρα η Γωγώ Μαστροκώστα μοιράστηκε τη γλυκιά δημιουργία της κόρης της στα social media. Και μπορεί τα «χρόνια Πολλά» να τα είπαν οικογενειακώς στην Κέλλυ Κελεκίδου μέσω τηλεφώνου, η γνωστή τραγουδίστρια, όμως, συγκινήθηκε με την κίνηση της μικρής Βικτώριας.

Μέσα στις δεκάδες ευχές λοιπόν, που δέχτηκε και το μεγάλο ευχαριστώ της, η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε στο Instagram story της μια φωτογραφία με την εν λόγω τούρτα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι τούρτα ήταν αυτή και πάνω από όλα από τα χεράκια της Βικτώριάς μου».

Η τούρτα της Βικτώριας και η συγκίνηση της Κέλλυς!

Read More

And More