Γωγώ Μαστροκώστα: Σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον Τραϊνό Δέλλα! Που διασκέδασε το ζευγάρι; [pics]

Στα 49 της, η Γωγώ Μαστροκώστα παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα με άψογες αναλογίες. Σε κάθε εμφάνιση της κλέβει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της, αφού ως γυμνάστρια έχει περάσει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Μάλιστα, μας έχει χαρίσει αρκετές “καυτές” εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας της, τις οποίες οι φανατικοί θαυμαστές της θα θυμούνται για πάντα και όχι άδικα.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Γωγώ πραγματοποίησε την πρώτη της βραδινή έξοδο μετά το lockdown λόγω κορονοϊού, δίνοντας το “παρών” μαζί με τον σύζυγό της, Τραϊνό Δέλλα, στο Teatro. Το ζευγάρι, παρέα με την Κέλλυ Κελεκίδου, διασκέδασε στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη με την Πάολα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το απόλαυσαν στο έπακρον.

Κατά την άφιξή της στο νυχτερινό κέντρο, η Γωγώ μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Η sexy εμφάνισή της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη, καθώς η επιχειρηματίες επέλεξε ένα mini ασπρόμαυρο πουά φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτα τα δίμετρα πόδια της και αναδείκνυε την σιλουέτα της.

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν τον Νίκο Κουρκούλη στο καμαρίνι της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στον τραπέζι τους και απόλαυσαν το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More